Racefietsen aan de Costa Blanca

Je wilt een paar dagen of een week weg om in Spanje te gaan fietsen: wat heb je minimaal nodig?

  • Een vlucht
  • Vervoer van de luchthaven naar een hotel
  • Een hotel dat ingesteld is op fietsers
  • Een goede racefiets
  • Routes
  • Mooi weer.

Het eerste punt moet je zelf organiseren en voor het laatste heb je nooit 100% zekerheid (maar wel 90%) De rest kun je laten regelen door Ciclo Costa Blanca, de fietsreisorganisatie van Terrence (Terry). Terry is ook eigenaar van het Meta Cafe , een gezellige ontmoetingsplek voor fietsers in Albir en de plek waar je voor een losse huurfiets terecht kunt. Zie ook: www.fietseninspanje.nl/huur-fiets-alicante

Op de site van Ciclo Costa Blanca vind je een overzicht van de hotels en accommodaties waaruit je kunt kiezen. Dat kan ‘self-catering’ zijn of een hotel. Die hotels zien je als fietser trouwens graag komen omdat ze buiten het hoogseizoen de extra bezetting goed kunnen gebruiken. De huurfietsen zijn van uitstekende kwaliteit (Ridley). Je kunt individueel op pad of begeleid en je kunt ook meedoen aan de shoprides (voor getrainde fietsers) vanuit het Meta Cafe. Fietsen en arrangementen zijn voor een groot deel online te reserveren. Klik HIER en je ziet wat we bedoelen. Online boeken levert je 5% korting op.

Alle informatie op: http://www.ciclocostablanca.com/
Of mail direct naar: info@ciclocostablanca.com

fiets huren costa blanca

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top