Fietsverhuur en fietscafe in Albir – Costa Blanca (race, mtb, e-bike)

Het Meta Cafe in Albir is het ideale startpunt voor ritten aan de Costa Blanca. Je drinkt hier een goede kop koffie, ontmoet er andere fietsers en huurt er uitstekende fietsen.

  • Verhuur van Bianchi en Kuota racefietsen met Ultegra
  • Verhuur van elektrische MTB’s en trailbikes
  • Verhuur van elektrische stadsfietsen
  • Ook voor trainingsweken en accommodatie

Meer informatie op de website van Meta Cafe/Cycling Costa Blanca
Of lees eerst verder….

Ga langs in het Meta Cafe of reserveer online

Het plaatsje Albir (een kustplaatsje dat onderdeel is van het grotere Alfaz del Pi) ligt tussen Benidorm en Altea.  In een van de straten achter het strand heeft Engelsman Terrence Kerr (Terry voor vrienden) zijn zogenaamde Meta Cafe. Het is een ontmoetingsplek voor fietsers die vanuit hier het achterland van de Costa Blanca gaan verkennen, een gebied dat enorm populair is bij trainende wielrenners.  In het Meta Cafe drink je wat, praat je met medefietsers en krijg je informatie over het fietsen in de streek. Ervaren fietsers kunnen ook meedoen aan een van de shoprides die onder leiding van een meefietsende gids van hieruit worden georganiseerd. Klik HIER om een indruk te krijgen (je kunt 360 graden rondkijken)

Het bedrijf waar het Meta Cafe onderdeel van uitmaakt heet Ciclo Costa Blanca. Het organiseert dagtrips, fietsvakanties en trainingskampen  en is ook een van de grootste fietsverhuurders van de Costa Blanca.  Je mag rekenen op hoogwaardig en goed onderhouden materiaal, veelal van Bianchi. Je kunt binnenlopen en een fiets huren, maar ook online reserveren. Zie HIER  Bij online reserveren krijg je een korting van 5%.
Afleveren bij je hotel hoort ook tot de mogelijkheden.

Website:  http://www.ciclocostablanca.com/
Mailadres: info@ciclocostablanca.com

Nieuwste Bianchi

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top