Mountainbiken op La Palma met Bike ‘n’ Fun

Voor zo’n klein eiland biedt La Palma een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen. En door al die landschappen lopen mooie mountainbikeroutes. Het ene moment fiets je door lichtgroene pijnboombossen, even later weer over zwarte lavavelden. Spectaculair is het altijd. Bike ’n Fun La Palma is de MTB-specialist op het eiland.

Naar de website van Bike ’n Fun
Of lees eerst verder…

La Palma is een heerlijk eiland voor mountainbikers

Voor een dag, een paar dagen of een week MTB’en op La Palma kom je al snel uit bij Bike ‘n’ Fun dat hier al sinds 1992 gevestigd is en talloze fietsers een mooie fietservaring heeft bezorgd. Je kunt er een losse fiets huren of je aansluiten bij een dagtour of zelfs een complete fietsweek. Deelnemers worden daarbij ingedeeld naar 4 verschillende niveau’s.

De mensen van Bike ‘n’ Fun zijn liefhebbers van goed materiaal. Voor het Duitse MTB-merk Bergamont testen ze op La Palma de fietsen.  Ze hebben er daarvan 40 in de verhuur, zowel voor de hardcore- als de minder ervaren MTB’ers. Met hun hardtails kun je trouwens op de weg ook goed uit de voeten.

Je kunt bij Bike ’n Fun nu ook elektrische MTB’s huren, waarvoor ook speciale tours worden georganiseerd. Hun is gevestigd in het centrum van  Los Llanos, aan de oostkant van La Palma

Naar website Bike ’n Fun
Naar de informatiepagina La Palma

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

2 reacties

  1. Hallo,
    Ik fiets normaal op een hardtail mtb.
    Dit jaar ga ik op la Palma de transvulcania bike rijden.
    Wat is wijs. . . Een hardtail of een fully?

    Gr Johan

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top