Wielerstages en fietsvakanties in Spanje met Kortweg Cycling

Geheel georganiseerd fietsen in Mojacar, Calpe, Rota of Mallorca.
Wil je in Spanje gaan fietsen maar geen zorg hebben over hoe dat te organiseren? Dan is het goed om eens te kijken naar het aanbod van het in België zeer bekende bedrijf Kortweg Cycling. Kortweg is een professioneel bedrijf dat al veel jaren fietsreizen in Spanje organiseert en ook steeds meer Nederlanders als klant heeft.

In het voor- en najaar heeft Kortweg een aantal vaste fietsweken op de kalender staan. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit vijf fietsweken in Mojacar, twee in Calpe, twee in Rota en twee in Mallorca. Wil je met een groepje buiten deze vaste weken gaan fietsen dan kan Kortweg voor jullie een fietsvakantie op maat maken.

Op je eigen fiets
Kortweg heeft de beschikking over een ruime vloot Merckx huurfietsen, maar biedt ook de mogelijkheid om je eigen fiets naar Spanje te vervoeren. Ze beschikken daarvoor over eigen vrachtwagens en aanhangers, speciaal ingericht voor fietsvervoer. Het past in het concept van Kortweg om het jou als fietser zo gemakkelijke mogelijk te maken en je alle zorg uit handen te nemen.

Gran Fondo Costa de Almeria
Kortweg heeft ook het initiatief genomen voor een eigen cyclosportieve. Die zal in 2018 gereden worden op 26 mei. De afstanden zijn 120 of 208 kilometer. Alle informatie op de speciale website: https://www.gfca.es/nl/

Alle informatie over het reisprogramma op de website van Kortweg.

Fietsvakantie spanjewielerstage kortweg

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top