Trainingsstage in de Alpujarras

Cycle Sierra Nevada heeft zijn thuisbasis in de Alpujarras, het gebied op de zuidflank van de Sierra Nevada. Overal op de hellingen in de Alpujaras zie je oude, witte dorpjes die met elkaar verbonden worden door een netwerk van kleine, kronkelige weggetjes. De stijgingspercentages zijn over het algemeen mild. Hoewel de kust dichtbij is, is de Alpujaras een onbedorven en rustig gebied. De streken dichtbij de kust hebben mediterraan klimaat. Verder van de kust kom je al snel op hoogte en worden de winters langer en kouder.

Als je een weekje onbezorgd wilt trainen is Cycle Sierra Nevada een goed adres. Fietshuur (race),  appartement, groepstrainingen (5 niveau’s) … je kunt het allemaal laten regelen. De trainingsstages  beginnen al op 2 januari.

Cycle Sierra Nevada heeft een Ierse eigenaar en is gevestigd in Velez de Benaudalla, op een uur van de luchthaven van Malaga. Transfers kunnen worden verzorgd.

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Mitchell op

    Super leuke week gehad. Als voorbereiding op het wielerseizoen. leuke mensen die weten wat ze doen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top