Goede Bianchi racefietsen huren in Valencia

Startbike Valencia is een jonge en energieke fietsverhuurder
We ontvangen positieve berichten over StartBike Valencia, een nieuw bedrijfje dat goede Bianchi-racefietsen verhuurt. In de stad Valencia vind je op iedere hoek van de straat een verhuurder van stadsfietsen, maar naar een hoogwaardige racefiets moest je lang zoeken. Goed dat Eva en Manolo,  zelf enthousiaste fietsers, het initiatief hebben genomen. StartBike verhuurt twee type Bianchi’s racefietsen: de Infinito cv. is het topmodel, de Bianchi Intrepida (Shimano 105) zit daar onder.

Fietsvakanties, routes en tours rond Valencia
Huur je een fiets bij Startbike Valencia dan helpen ze je ook aan routes die je vanuit de stad en in de omgeving kunt gaan doen. Wil je het jezelf gemakkelijk maken dan kun je ook  dagtochten met een gids maken. Zelfs meerdaagse tochten zijn mogelijk. Naast fietsverhuurders is Startbike namelijk ook een reisbureau gespecialiseerd in fietstoerisme. Ze kunnen alles voor je organiseren: de fietshuur uiteraard, maar ook overnachtingen, transfers, het reserveren van (goede) restaurants en het bezoek aan toeristisch interessante plaatsen.

Klik hier voor de website van Startbike Valencia

Valencia fietshuur

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Hans Resing op

    Dag Hans,
    Nogmaals enorm dank voor jouw tip.
    Ik heb een erg goede ervaring met Startbike Valencia. Prima fiets en uitstekende service van Manolo en Eva.
    Liane Bogers, Huizen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top