Fietsvakantie in Andalusië langs de witte dorpen

Deze georganiseerde 8-daagse fietsvakantie gaat door een gebied waar iedereen in ieder geval één keer geweest moet zijn: het Andalusië van de Witte dorpen in het achterland van Malaga. 

  • Van hotel naar hotel met bagagevervoer
  • Dagafstanden van 33-52 kilometer
  • Houd rekening met klimmen en dalen
  • Goede huurfietsen (ook elektrisch mogelijk)

Lees hier het dagprogramma en vind andere informatie
Of lees hieronder verder…


Een prachtig fietsrondje door Andalusië

Als wij van Fietsen in Spanje een meerdaagse fietsroute door Andalusië zouden moeten samenstellen, dan zou die precies lijken op de route die Eigen Wijze Reizen aanbiedt. Veel van wat Andalusië zo mooi maakt zit erin. Tussen start en finish in het gezellige stadje Ronda rijd je langs de beroemde witte dorpen Setenil, Zahara de la Sierra en Grazalema, en fiets je de fraaie Via Verde de la Sierra. Anders dan je zou verwachten in het zuiden van Spanje is het landschap in het grootste deel van het jaar erg groen. Daar steken die witte dorpen dan prachtig bij af.

De dagafstanden van deze korte fietsvakantie in Andalusië zijn niet heel groot, maar de klimmetjes zorgen ervoor dat je ’s avonds bij de tapas je benen toch behoorlijk kunt voelen.

Naar de reisinfo op de website van Eigen-Wijze Reizen
Naar andere fietsvakanties in Spanje

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top