Ontspannen fietsen van Alicante naar Valencia langs de Costa Blanca

Fietsen tussen Alicante en Valencia is een ideale en relatief makkelijke manier om Spanje als fietsland ter leren kennen. Je vliegt naar de verrassend authentieke stad Alicante en fietst langs de kust naar het populaire Valencia. Onderweg is de kust altijd dichtbij. Deze self-guided fietsvakantie wordt georganiseerd door het in Valencia gevestigde Lazypedals.

  • Self guided tour van 8 dagen (7 nachten)
  • Fietsroute met oog voor het culturele en het culinaire
  • Totale afstand tussen de 230 en 260 kilometer
  • Bagagevervoer tussen de hotels

Meer over deze fietsvakantie op de site van Lazy Pedals.
Of lees eerst verder…

Zee, zon, maar ook groen, historie en cultuur

De Costa Blanca is voor vakantievierders een van Spanjes meest geliefde kusten. De kust is toeristisch zeer ontwikkeld en daarom is het echt bijzonder dat de Alicante-Valencia fietstour van Lazypedals zo veel natuur,  cultuur en historie met elkaar heeft weten te verbinden.

De milde dagafstanden en het vrij vlakke parcours zorgen voor een relaxte en zorgeloze fietsweek. Aan het eind van je fietsdag vind je je bagage in je hotel en heb je alle tijd om het plaatsje rustig te bekijken, een terrasje te pakken en een leuk restaurant voor de avond uit te zoeken. Veel van de etappeplaatsen hebben hun eigen karakter weten te behouden, zoals Altea en Denia.  Na een week fietsen bereik je dan de stad Valencia, de cultureel zeer interessante derde stad van Spanje, waarvan je het centrum ook heel goed op de fiets kunt verkennen.

Laypedals is gespecialiseerd in fietsvakanties in de regio Valencia.
Informatie over de fietstocht van Alicante naar Valencia en al hun andere fietsvakanties vind je op deze pagina

Fietsen Alicante Valencia

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top