Een fiets huren in Santiago voor het fietsen van de Camino

Moderne en goed onderhouden huurfietsen in Santiago
Het klinkt niet logisch: een fiets huren bij een bedrijf dat op het eindpunt van je route is gevestigd, maar toch kan het heel goed. Stel dat je het Spaanse deel van de Camino de Santiago wilt fietsen en je hebt daarvoor een hybride of MTB nodig, dan laat je die fiets eenvoudig afleveren de plaats die je als vertrekpunt hebt genomen. De kosten daarvan vallen mee: als je de fiets laat afleveren in St Jean de Port (Frankrijk), dan vraagt de verhuurder daar niet meer dan 60 euro voor.

Het bedrijf Cycling the Camino heeft een vloot moderne en goed onderhouden huurfietsen, waaronder ook electrische fietsen. Ze zijn helemaal ingesteld op caminofietsers en dus gewend om langs de route fietsen af te leveren. Eenmaal in Santiago drop je de fiets bij hun winkel daar. Je kunt je fiets ook in andere delen van Spanje laten bezorgen, bijvoorbeeld als je een deel van de Zilverroute wilt fietsen of de Camino Portugues. Of gewoon als je een aantal dagen in Galicie wilt fietsen.

De mensen van het bedrijf spreken goed Engels en verhuren ook fietstassen, stuurtassen en helmen.

Klik hier om een reservering te maken

fiets huren santiago

huurfietsen santiago

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top