Mooie accommodatie tussen Girona en de kust

Tussen Girona en de Costa Brava ligt Masia la Pineda een bijzonder complex met een gemoedelijke sfeer. Een ideaal uitgangspunt voor alle soorten fietsers…

  • Fietshotel en standplaats ook voor grote groepen
  • Ruimte voor maximaal 55 gasten
  • Direct gelegen aan vele  fietsoutes
  • Werkplaats en fietsenstalling
  • Fietstransport naar en van Spanje
  • Inlever- en ophaalpunt van diverse fietstransporteurs
  • Fietsverhuur
  • MTB gidsen
  • Tourbegeleiding met auto en aanhanger
  • Airport-service Girona

Naar de website van Masia la Pineda
Of lees hieronder verder….

Masia la Pineda is de ideale accommodatie voor fietsgroepen

B&B Masia la Pineda ligt net buiten het dorpje Maçanet de la Selva, op luttele afstand van de Costa Brava. Het is gevestigd in een authentiek Catalaans landhuis en biedt met zijn 10 luxe kamers ruimte aan maximaal 55 personen. Een prima accommodatie voor groepen fietsers en meteen ook een goed startpunt voor fietstochten in de omliggende regio La Selva. Van hieruit kun je de bergen van Montseny en het vulkaangebied Garrotxa verkennen. De stad Girona ligt op 25 kilometer afstand.

Masia la Pineda wordt gerund door Coby en Harry, die hier 15 jaar geleden vanuit Nederland neerstreken. Omdat Harry altijd vol energie zit blijft hij Masia la Pineda verbouwen en uitbreiden. Het terrein is daar groot genoeg voor. Er is nu ook een mini-camping, appartementen, blokhutten, een gezellige bar en een schitterend zwembad. Het is indrukwekkend wat Harry in die jaren heeft weten op te bouwen.

Masia la Pineda ontvangt graag fietsers. Het is een fijn uitgangspunt voor zowel wielrenners, MTB’ers als recreatieve fietsers. Er is een afspoelplaats voor fietsen, een afsluitbare stalling en een complete werkplaats. Ook zijn er routes beschikbaar en kan Harry huurfietsen regelen. Indien gewenst wordt je opgehaald van de luchthaven of organiseert Masia la Pineda het transport van je fiets vanuit Nederland.

Voor alle informatie: www.masia-lapineda.com
Of mail direct naar: info@masia-lapineda.com
Sfeer proeven op Facebook

fiets accommodatie

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top