Bed en Breakfast op perfecte fietslocatie (Jalon, Costa Blanca)

  • Comfortabele B&B met 7 tweepersoonskamers (individuele bedden)
  • Zeer hoog gewaardeerd door gasten
  • Meteen aan het begin van de bekende fietsroutes
  • Gezellig dorp met fietssfeer, op 15 minuten van de zee

Bekijk de video

De Costa Blanca, met plaatsen als Calpe, Javea en Albir,  trekt jaar na jaar meer fietsers uit Nederland en België. Bijna iedereen maakt vanuit de kust ritten het binnenland in, waarbij je eerst de drukke kuststrook achter je moet laten voor het echt mooi begint te worden. Het plaatsje Jalon (Xalo in het Valenciaans) is het stadje waar het fietswerk echt begint en waar meteen ook een echte fietssfeer hangt. De terrassen zitten vol fietsers, er zijn verschillende goede fietsverhuurders en er is het gezellige fietscafe Velosol, met echte Belgische  wielersfeer.

fiets hotel Jalon

Hans en Jolanda

Goed idee van Hans en Jolanda Poortvliet om in dit stadje, aan het begin van de populaire Val de Pop, een (fietsvriendelijke) Bed en Breakfast te beginnen. B&B Buena Idea ligt direct aan de CV750 (waar ook de professionele wielerteams passeren) en op slechts 700 meter buiten het centrum van Jalon. De B&B heeft 7 comfortabele tweepersoonskamers met individuele bedden en eigen badkamer.  Hans staat je graag ten dienst als je fietsgerelateerde vragen hebt. Hij kent de weg als het gaat om routes, fietsverhuurders en fietsexcursies. Er is gereedschap aanwezig en fietsen kunnen worden gestald in een afgesloten ruimte. Dit alles maakt Bed en Breakfast Buena Idea tot een uitstekend en zeer centraal gelegen uitgangspunt voor trainende wielrenners, MTB’ers en recreatieve fietsers met conditie.

website: www.bnbspanje.nl
direct mailen naar: info@bnbspanje.nl
Sfeer proeven op Facebook

 

fietsen Jalon

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top