Recreatieve fietstocht op Lanzarote met toerfiets of elektrische fiets

Lanzarote is een eiland waar recreatieve fietsers met een beetje fietservaring goed uit de voeten kunnen. Je zult zeker wat klimmetjes voor de wielen krijgen maar als de wind niet te fel is zijn die voor de meeste fietsers goed te doen.

Het bedrijf Bike Sensations organiseert een begeleide fietstocht van 49 kilometer vanuit Puerto del Carmen. Je begint bij de winkel van Bike Sensations, waar je kennismaakt met Johan Wagenaar, de Nederlandse eigenaar van het bedrijf en de gids voor de dag. Hier krijg je een uitstekende toerfiets tot je beschikking, maar je kunt ook kiezen voor een elektrische fiets.

Je rijdt in een groepje van 5 tot 15 fietsers en volgt eerst de route langs de kust tot aan Arecife. Van daar ga landinwaarts naar de eerste stop: het bijzondere, in de rotsen gebouwde huis van acteur Omar Sharif. Na een uurtje bereik je de lunchplek en na nog een uur met veel bergaf ben je weer terug in Puerto del Carmen.recreatief fietsen lanzarote

Fietsen in Spanje sprak met de deelnemers en iedereen was erg enthousiast. Een enkele deelnemer had het onderweg moeilijk, maar met een duwtje in rug van gids Johan haalde ook zij het zonder al te grote problemen.

Johan organiseert deze fietstocht voor recreatieve fietsers iedere donderdag. Met stops, lunch en bezoeken ben je een hele dag onder de pannen en heb je na afloop het gevoel dat je Lanzarote een stuk beter hebt leren kennen.

meer informatie op http://www.bikesensations.com
Je kunt Johan mailen op: info@bikesensations.com
recreatief fietsen lanzarote

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top