Goede verhuurder op Mallorca

Eigenaar Hannes heeft zijn basis in Felanitx, op enige afstand van hoofdstad La Palma. De uitstekende huurfietsen worden echter keurig volgens afspraak afgeleverd en teruggehaald bij/van vliegveld of hotel. Ze hebben een ruim assortiment top-racefietsen (Ultegra, Dura Ace), MTB’s en trekkingfietsen. Je kunt ook pedalen en helmen huren. Nieuw in het assortiment zijn de electrische fietsen. Tel: 00 34 626 272909. Ze spreken Duits en Engels.

www.velosportmallorca.com

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)


1 reactie

 1. ed van elteren op

  wilde kijken op de site want ik ben vanaf 14 julir tot 20 juli op Mallorca en wel in cala dóre . zag dat Felanitx hier niet ver vandaan is en ben eigenlijk op zoek naar een huur racefiets voor die periode. heb zelf spd schoenen bij en een helm dus gaat enkel om de huur en het bezorgen van de fiets bij hotel antares carrer boulevard in cala d’ore wat kunt U voor mij betekenen.

  in afwachtinmg van uw berichten

  m vr gr

  ed van elteren
  Etten-Leur

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top