Fiets huren op Mallorca bij top-fietsverhuurder

Berganti Bikes is de fietsverhuurder van Mallorca die volledig inzet op kwaliteit. Vanuit hun winkel aan de boulevard van Can Pastilla (Playa de Palma) verhuren ze alle type fietsen.

 • Verhuur van 500 nieuwe of zeer jonge Ritchey racefietsen.
 • Verhuur van trekkingfietsen, (E-) mountainbikes en stadsfietsen
 • Vaste monteurs die de hele dag met het materiaal bezig zijn
 • Volledig geautomatiseerd reserveringssysteem
 • Nederlandstalige website

Direct naar de website van Berganti
Of lees hieronder verder

Berganti Mallorca wil alles goed doen

Will je een fiets huren op Mallorca, dan heb je de keuze uit een ontelbaar aantal verhuurbedrijven. De kwaliteit van de fietsen in gemiddeld genomen zeer hoog. Berganti probeert daar nog bovenuit te steken. Het bedrijf investeert op alle terreinen en hoort zonder twijfel tot de top van de verhuurbedrijven in Mallorca.

Als je bij Berganti binnenloopt zie je dat is bedrijf de ambitie heeft om alles goed te doen. De indrukwekkende vloot huurfietsn, de mooie winkel, de hypermoderne werkplaats, het goed opgeleide personeel…. Als je de Nederlandstalige website bekijkt zie je al dat hier mensen met een missie aan het werk zijn. Via het door henzelf ontwikkelde online-boekingsysteem zie je meteen welke fietsen beschikbaar zijn en kun je direct reserveren. Via hetzelfde systeem kun je een hotel regelen of informatie vinden over routes die je met een GPS kunt fietsen.

Eigenaren Eva en Isaac werken hard om Berganti verder te laten groeien. Ze zijn bezig zijn met opzetten van een tweee vestiging in Benidorm (Costa Blanca) die op korte termijn zijn deuren zal openen.

Links
Nederlandstalige site Berganti
Mallorca info-pagina

fiets huren mallorca

Eva en Isaac

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

1 reactie

 1. ed van elteren op

  wilde kijken op de site want ik ben vanaf 14 julir tot 20 juli op Mallorca en wel in cala dóre . zag dat Felanitx hier niet ver vandaan is en ben eigenlijk op zoek naar een huur racefiets voor die periode. heb zelf spd schoenen bij en een helm dus gaat enkel om de huur en het bezorgen van de fiets bij hotel antares carrer boulevard in cala d’ore wat kunt U voor mij betekenen.

  in afwachtinmg van uw berichten

  m vr gr

  ed van elteren
  Etten-Leur

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top