Fiets huren op Mallorca bij top-fietsverhuurder

Berganti Bikes is de fietsverhuurder van Mallorca die volledig inzet op service en kwaliteit. Vanuit hun winkel aan de boulevard van Can Pastilla (Playa de Palma) verhuren ze alle type fietsen.

  • Verhuur van 500 nieuwe of zeer jonge Ridley racefietsen.
  • Verhuur van trekkingfietsen, (E-) mountainbikes en stadsfietsen
  • Vaste monteurs die de hele dag met het materiaal bezig zijn
  • Volledig geautomatiseerd reserveringssysteem
  • Nederlandstalige website

Direct naar de website van Berganti
Of lees hieronder verder…

Berganti Mallorca wil alles goed doen

Will je een fiets huren op Mallorca, dan heb je de keuze uit een ontelbaar aantal verhuurbedrijven. De kwaliteit van de fietsen is gemiddeld zeer hoog. Berganti Bikes legt de lat voor zichzelf nog wat hoger. Het bedrijf investeert op alle terreinen en hoort zonder twijfel tot de top van de verhuurbedrijven in Mallorca.

Als je bij Berganti Bikes binnenloopt zie je dat het bedrijf de ambitie heeft om alles goed te doen. De indrukwekkende vloot huurfietsen, de mooie winkel, de hypermoderne werkplaats, het goedopgeleide personeel…. Als je de Nederlandstalige website bekijkt, zie je al dat hier mensen met een missie aan het werk zijn. Via het door henzelf ontwikkelde online-boekingsysteem zie je meteen welke fietsen beschikbaar zijn en kun je direct reserveren. Via hetzelfde systeem kun je een hotel regelen of informatie vinden over routes die je met een GPS kunt fietsen.

Eigenaren Eva en Isaac werken hard om Berganti verder te laten groeien. Ze hebben een tweede vestiging geopend in Benidorm (Costa Blanca), en wie weet wat er nog meer volgt…

Links
Nederlandstalige site Berganti
Mallorca info-pagina

fiets huren mallorca

Eva en Isaac

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top