7 dagen fietsen door het achterland van Valencia (aankomen in de stad)

Korte fietsvakantie in de regio Valencia, georganiseerd door SNP
Deze reis van SNP begint in Biar in het heuvelachtige binnenland achter de Costa Blanca. Dit gebied wordt beheerst wordt door indrukwekkende kalkmassieven en is, ondanks de nabijheid van de kust, een puur en echt stuk Spanje. In het eerste deel van de route rijd je regelmatig over vias verdes, oude spoorlijnen die zijn omgevormd tot fiets/wandelpaden zijn gemaakt. Je hebt verschillende keren de keuze uit een zwaardere of eenvoudigere routevariant.
Na een paar dagen bereik je dan de kust bij Gandia (vonden wij een leuk kuststadje) en kom je in een heel andere omgeving. Je volgt de kust, rijdt door een natuurgebied en de rijstvelden waar de Paellarijst verbouwd wordt en bereikt uiteindelijk de fijne stad Valencia. Niet meteen neerploffen, want de tijd die je nog hebt gebruik je natuurlijk om Valencia te bekijken. Het beste kan dat trouwens….  op de fiets!

De reis van dag tot dag, prijzen etc..

fietsvakantie Valencia

SNP Fietsvakantie Valencia

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top