Wielrenvakanties voor groepen in de Pyreneeen

Fietsen in de Pyreneeën vanuit het Cerdanyadal
Regelmatig ontvangen wij mails van fiets- en vriendengroepen die een paar dagen of een week willen gaan fietsen in Spanje.  Vaak heeft een van de vrienden de  opdracht gekregen om het te organiseren. Maar waar te beginnen? Waar gaan we heen?  Hoe komen we daar? Waar huren we fietsen?

Voor groepjes racefietser is er een pasklare oplossing. Het bedrijfje Skimincomming  heeft een drietal kant en klare wielrenvakanties van ongeveer een week. Route, hotels, volgwagen, alles wordt geregeld. Uitgangspunt is het Cerdanyadal in de Spaanse Pyreneeen. Dit mooie, brede dal ligt op de grens van Spanje en Frankrijk en kent een droog en zonnig klimaat. Uiteraard zijn de cols niet ver weg. Een van de opties is het om vanuit het Cerdanyadal naar Barcelona te fietsen.

Wil je met een groepje (6 is het minimum) gaan fietsen in de Pyreneeen?  Stuur dan een mailtje naar Skimincomming en informeer naar de mogelijkheden. Kun je niet uit de voeten met een van de vaste fietsweken, dan kun je altijd vragen om een fietsvakantie op maat.

Naar de website van Skimincomming

pyreneeen fietsenpyreneeen fietsen

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in de Pyreneeën

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top