Fietsen van parador naar parador in Extremadura

georganiseerde 7-daagse fietsreis van reisorganisatie Zuiderhuis
De sympathieke Vlaamse reisorganisatie Zuiderhuis biedt een fietsvakantie aan waar de echte Spanje-liefhebber direct enthousiast van wordt. Ten eerste door het gebied: Extremadura, een vergeten maar prachtig stuk Spanje tussen Madrid en de Portugese grens. Het land is groen en glooiend/heuvelachtig en overal liggen historische stadjes uit de tijd dat Extremadura tot de belangrijkste streken van Spanje hoorde. En ten tweede omdat je overnacht en dineert in paradors, luxe en sfeervolle hotels in historische gebouwen, zoals oude kloosters en paleizen.

De dagafstanden van deze fietsreis langs paradors (tussen 35 en 69 kilometer) maken het mogelijk om onderweg en na de etappe in alle rust de sfeer van de dorpen en stadjes van de Extramadura te proeven. Je kunt ervoor kiezen om je eigen fiets mee te nemen maar je kunt er ook een huren. Je kunt zelfs voor een elektrische fiets kiezen.

Meer over deze mooie fietsreis van Zuiderhuis vind je hier
Zuiderhuis heeft ook een fietsreis van Avila naar Salamanca. 

fietsen langs paradors

‘Dehesa-landschap’ in Extremadura

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Midden Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top