Fiets huren Gran Canaria

Gran Canaria heeft meerdere goede fietsverhuurders
Fietsen in Spanje heeft de meeste Canarische Eiland al bezocht en beschreven.  Gran Canaria volgt spoedig.
Wel kunnen we vast vertellen wat de betere fietsverhuurders zijn:

Cycle Gran Canaria
Serieus bedrijf van eigenaar Raymond Leddy dat Specialized, Cannondale en Pinarello verhuurt. Racefietsen en MTB’s.

Cyclo Gran Canaria
Topadres voor hoge kwaliteit racefietsen en pedalecs. Eigenaar Andreas zet in op de bovenkant van de markt.

Free Motion
Duitse onderneming die ondertussen meerdere vestigingen heeft op Gran Canaria en nu uitbreidt naar andere Canarische Eilanden. Misschien nemen ze wat te veel hooi op de vork want ze antwoorden erg slecht op mails.


 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

2 reacties

 1. Grimonprez Wim op

  Kan me. Iemand info geven over georganiseerde fietsvakantie (racefiets) voor de periode 26 Dec tot 2 jan 16.Is de bedoeling om ter plaatse een fiets te huren en georganiseerde ritten te rijden. Liefst in een regio waar het 20°of meer is (Canarische eilanden?).

  Grtz Wim.

  • Hans Resing op

   Hoi Wim,
   Excuus voor onze late reactie. We waren toevallig net op Tenerife om te kijken of dat een goede fietsbestemming is. Nou dat is het hoor, als je van klimmen houdt tenminste. 1000 hoogtemeters is zo’n beetje het minimum als je hier een rondje rijdt. Er zijn een paar heel goede fietsverhuurders, waarvan Bike Point Tenerife de beste is. Wil je een fiets huren en er met een begeleider op uit, kies dan voor Canary Bike Tours. Stuur een mailtje naar uyus@canarybiketours.com en vraag naar Unai (spreekt Engels). Tenerife heeft een tekort aan hotelruimte dus wacht niet te lang.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top