Wielrennen in de regio Girona vanuit Masia la Pineda

Het voordeel van trainen in de regio Girona is dat je de keuze hebt uit alle soorten terrein.  Je kunt hier redelijk vlak fietsen, maar ook het middelgebergte of zelf het hooggebergte opzoeken. In dit bij wielrenners zeer bekende fietsgebied ligt Masia la Pineda, een bijzonder fietshotel met een gemoedelijke sfeer, dat populair is bij (groepen) fietsers. 

  • Ruimte voor maximaal 55 gasten
  • Direct gelegen aan vele  fietsroutes
  • Werkplaats en fietsenstalling
  • Fietstransport naar en van Spanje
  • Inlever- en ophaalpunt van diverse fietstransporteurs
  • Fietsverhuur
  • Tourbegeleiding met auto en aanhanger
  • Airport-service Girona

Naar de website van Masia la Pineda
Of lees hieronder verder….

Masia la Pineda maakt het wielrenners gemakkelijk

De regio Girona is als fietsgebied ooit ontdekt door Lance Armstrong. Nu trekt dit gebied wielrenners uit de hele wereld. Veel profs wonen hier ondertussen ook, waaronder Robert Geesink.  25 kilometer ten zuiden van de stad Girona ligt bij het plaatsje Macanet de la Selva een uitgebreid terrein waar je een luxe B&B vindt in een authentiek Catalaans landhuis, maar ook een mini-camping, blokhutten, een zwembad, een zonneweide en een gezellige bar.  Het hele complex komt uit het hoofd en de handen van Nederlander Harry, die nog steeds bezig met nieuwe initiatieven.

Als je een week wil fietsen  in Spanje loop je vaak tegen allerlei organisatorische probleempjes aan. Het goede van Harry is dat je helpt om die op te lossen. Halen en brengen naar de luchthaven, het verhuur van fietsen, routes… Harry maakt het je makkelijk en dat is precies waarom groepen fietsers hier graag verblijven en er vaak ook weer terugkomen. Tijdig informeren naar de beschikbaarheid is daarom aanbevolen.

Voor alle informatie: www.masia-lapineda.com
Of mail direct naar: info@masia-lapineda.com
Sfeer proeven op Facebook

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top