Zorgeloos en comfortabel weekje fietsen in Catalonië

7 dagen Catalonië – individueel – geheel verzorgd – met SNP
SNP is de Nederlandse reisorganisatie met het grootste aanbod van fietsvakanties in Spanje. Hun fietsreis door Catalonië is binnen dat aanbod de meest relaxte. Je fietst door de Baix Empordà, de glooiende regio in de buurt van Girona die de laatste jaren helemaal is ontdekt door fietsers. De streek doet soms een beetje aan Toscane denken en leent zich uitstekend voor een ontspannen fietsweek. Niet al te heuvelachtig, een groot netwerk van kleine weggetjes en fietspaden, en altijd een mooi dorp of stadje in de buurt. De  Baix Empordà is rijk aan mooie B&B’s en sfeervolle hotelletjes, waarvan er na iedere fietsdag in deze SNP-reis een op je wacht.

Fietsen in Spanje bezocht de Baix Empordà verschillende keren en vond het er prachtig. We hebben nog nooit een fietser gesproken die er teleurgesteld van thuiskwam.

Praktische informatie en prijzen vind je hier

fietsen baix emporda

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top