Meerdaagse fietstochten voor elk niveau vanuit Valencia

De stad Valencia is in korte tijd een favoriete bestemming voor stedentrips geworden. De omgeving leent zich echter ook uitstekend voor meerdaagse fietstochten. Mediterranean Bike Tours organiseert ze, onder andere op de via verde de Ojos Negros en de Camino del Cid.  Kort, lang, licht, zwaar, met of zonder kinderen…

  • Keuze uit verschillende fietsroutes, van 2 tot 6 dagen
  • Kies zelf hoe zwaar je je tocht wilt maken
  • Specialist in het slow cycling concept
  • Eigen fietscafe/winkel/ontmoetingsplek
  • Stempelpost voor de Camino del Cid
  • Keuze uit verschillende soorten fietsen, ook elektrische
  • Veel mogelijkheden voor fietsende gezinnen
  • Ook losse fietsverhuur mogelijk

Kijk op de website van Mediterranean Bike Tours
Of lees hieronder verder…

Korte fietsvakanties in de buurt van Valencia

Mediterranean Bike Tours is een jonge organisatie die vol ambitie is om het vakantiefietsers naar de zin te maken. Vanuit hun gezellige fietscafe, gelegen aan het begin (of eind) van de Via Verde de Ojos Negros bieden ze korte fietsvakanties aan, waarbij alles voor je wordt geregeld (hotels, transfers, routes, verzekering, fietsen etc.) De trektochten kunnen allemaal worden aangepast aan je eigen niveau. Je geeft aan hoeveel dagen je wilt fietsen, en hoeveel kilometers en hoogtemeters je wilt doen en MBT maakt je fietstocht op maat. Een goed voorbeeld daarvan is Pedaleando el Mediterráneo, een fietsroute waarin natuur, cultuur, gastronomie met elkaar gecombineerd worden. Je kunt die route in twee dagen op een MTB doen, maar er ook vijf dagen voor uittrekken op een e-bike. Die laatste manier van fietsen gaat uit van het slow cyclingconcept, waarbij het vooral gaat om het genieten van al het mooie wat je onderweg tegenkomt. Je start bij de zee, fietst door twee nationale parken en eindigt weer bij de zee. Je overnacht op bijzondere locaties die met zorg zijn uitgezocht.

Links:
Overzicht fietsvakantie van Mediterranean Bike Tours
Nederlandstalige brochure over Slow Cycling
Als je alleen een fiets wilt huren bij MBT

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Trektochten

Selecteer een optie

Deze map bestaat niet. Maak deze aan.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top