Kleinschalig park met vakantiewoningen achter Malaga

Op een prachtplek in de provincie Malaga runnen Peter en Nice het kleinschalige vakantiepark Finca el Moralejo.  Je huurt er een sfeervolle bungalow of appartement en geniet er van de natuur en de rust. Een fijn uitgangspunt voor fietsers. 

  • 9 comfortabele vakantiewoningen
  • Zeer geschikt voor vrienden- en fietsgroepen (max 46 pers.)
  • Zwembad & rustige ligging
  • Paradijs voor fietsers en natuurliefhebbers
  • 1 uur van vliegveld Malaga en het strand
  • Winnaar Zoover Award 2015

Naar de website van Finca El Moralejo
Of lees eerst verder….


Rust, ruimte, en toch heel gezellig…

Finca el Moralejo is ruim van opzet. Op een deel van het terrein zijn op enige afstand van elkaar 5 bungalows, een burchttoren met 3 appartementen en een grote villa gebouwd. De woningen zijn volledig ingericht en iedere woning heeft een eigen keuken en buitenterras. Gezamenlijk beschikken ze over o.a. een zwembad met terras, een buitenbar/restaurant, speeltuinen en een wasmachine.

Deze oude Andalusische burcht ligt 45 km ten westen van vliegveld Malaga. Het strand van Marbella en Mijas ligt op 45 minuten rijden.  Alle dagelijkse levensbehoeftes zijn te koop in het pittoreske witte dorpje Alozaïna dat op 1,5 km afstand ligt. Hier heerst de rust van het oude Spanje. De drukte van de overbevolkte Costa del Sol lijkt ver verwijderd. Moralejo ligt aan de rand van natuurgebied Sierra de la Nieves, temidden van uitgestrekt heuvels met olijf- en fruitbomen.

De Nederlandse eigenaren, Peter en Nice houden van persoonlijk contact met hun gasten. De ontvangst is warm en hartelijk. Zowel Peter als Nice zijn uitstekende koks en als je wilt, maken zij voor het avondeten dagelijks de lekkerste dingen voor je klaar. Wanneer je je niet over het ontbijt wilt bekommeren kan je ’s morgens ontbijten in het kleinschalige restaurant op het terrein. Je kunt ook in je eigen woning koken.

Op en rondom Moralejo kunnen weg-fietsers en mountainbikers hun hart ophalen. Via Peter kun je fietsen huren en moutainbiketochten maken

Links
Website Finca Coreljo

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top