Trainingskampen in Aracena met Andalusia Training Camps

Presteren vraagt om focus en toewijding. Andalusia Training Camps organiseert professionele trainingskampen voor wielrenners, hardlopers en triatleten. Haal het beste uit jezelf en geniet van elke training tijdens jouw trainingskamp in het prachtige en bergachtige landschap van Andalusië.

  • Aracena is een prachtig stadje (9000 inwoners) met alle nodige sportfaciliteiten
  • Goed bereikbaar vanuit Sevilla of Faro
  • Verkeersluwe wegen, fantastisch asfalt en prachtige landschappen
  • Andalusia Training Camps voorziet huurfietsen van hoge kwaliteit
  • Een unieke ervaring in het authentieke Andalusië

Ga naar de website, of lees hieronder verder

Andalusia Training Camps gaat voor authenticiteit en een persoonlijk aanpak

Aracena is gelegen in Andalusië dus heeft het het hele jaar door het ideale klimaat om te trainen: zachte winters en omwille van de hoogte (700m) niet te warm in de zomer.

Je hoeft hier geen kilometers te rijden door druk verkeer voor je rust en mooie landschappen vindt. Je stapt op je fiets, en de omgeving is onmiddellijk overal verkeersluw. Het asfalt is uiteraard van perfecte kwaliteit. De omgeving: ‘Spaans vlak’ (pittig bergachtig) en elke dag een nieuwe route in een nieuwe omgeving. Je fiets omgeven door kurkbomen, in gebieden waar je urenlang geen auto tegenkomt, geen huis ziet en vergezeld wordt door de prachtige groene bergen van de Sierra de Aracena. Ooit al eens door een open mijn gefietst? In de buurt van Aracena kan het. Groene bergen, absolute stilte, natuurreservaten,… Het is er allemaal.

Andalusia Training Camps is het initiatief van Sandra en Fernand. Sandra (Vlaamse) is een voormalig toploopster op de baan en in het veld. Fernand (Nederlander) een wielrenner en triatleet. Zij kozen heel bewust voor Aracena als basis voor hun trainingskampen:

“Je bevindt je hier in het échte Andalusië, niet in een toeristisch gebied waar je dezelfde mensen als thuis tegenkomt. Na het sporten nemen we je mee naar dat waar de Sierra van Aracena voor bekend staat: haar waanzinnig mooie grotten met diepblauwe meren, haar Middeleeuws kasteel, de bekende moskee van Almonaster, natuurexcursies,… Alles is mogelijk. Daarnaast willen we je laten kennis maken met de typische keuken van Andalusië: de setas, de Salmorejo, los pimientos asados,…”

“Kortom: bij Andalusia Training Camps boek je niet alleen een goed georganiseerde trainingsstage. Je boekt ook een onvergetelijke ervaring in het authentieke Andalusië”.

Website: https://www.andalusietrainingskampen.nl
Instagram: https://www.instagram.com/andalusiatrainingcamps/

Trainingskamp Andalusie

Sandra (Vlaams) en Fernand (Nederlands) van Andalusia Training Camps

 

fiets huren Aracena

Hoogwaardige huur -racefietsen in vele maten

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top