Leven en trainen als een prof in Girona

Wielrenvakanties en trainingen in Girona.
Eigenaar Paul Kneppers van Campo Bicicleta was jarenlang prof in Spanje. De kennis die hij in zijn carrière heeft verzameld, gebruikt hij nu graag om jou als fietser naar een hoger niveau te brengen. Hij zorgt voor een compleet verzorgde fietsweek en leert je hoe je moet trainen, maar kijkt ook naar je positie op de fiets en je klimtechniek.

De wielrenvakanties van Campo Bicicleta zijn volledig verzorgd. Transfer naar de luchthaven, fiets (Bianchi’s), appartement in Girona, en een masseur regelt Paul ook. Net als een echte prof hoef je nergens aan te denken en alleen maar te fietsen. Je bent individueel of met een groep welkom, maar nog leuker zijn de weken met een vast programma. De keuze wordt steeds uitgebreider. Zo zijn er weken waarin je je voorbereid op het rijden van een cyclosportieve (die je dan aan het einde van de week echt gaat rijden), er is een damesweek, een week voor wedstrijd-renners etc. Het hele programma vind je hier

Over fietsen in Girona
In Girona en omgeving hangt een echte fietssfeer. Het is de vaste woon- en verblijfplaats van veel professionele wielrenners die hier een ideaal trainingsgebied hebben gevonden. Tot de vaste bewoners horen Robert Geesink en Steven Kruiswijk. Girona is een gezellige stad met een prachtig historisch centrum.

Voor meer informatie:  http://campobicicleta.com/

Trainen Girona

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top