Trainen in het binnenland van Alicante

Petro Ballemans heeft in Castalla een heel aantrekkelijke basis voor fietsers ingericht. Vanuit hier trek je de bergen of de heuvels in en train je zo lang en zo kort als je wilt. Het klimaat in dit deel van Spanje maakt het mogelijk om ook in de winter door te fietsen. Petro is een prima gastheer en een fietser in hart en nieren.  Hij beschikt over een eigen huurfietsen die hij goed onderhoudt.
Hij heeft op zijn terrein een aantal aardige huisjes. Niet overdadig luxe maar gezellig en schoon. Als Petro tijd heeft kookt hij zelf voor zijn gasten.

Je kunt een week vanuit Castalla fietsen, maar ook een 8- daagse ronde door de Sierra d’Aitana doen. Petro vervoert je bagage tussen de overnachtingsplekken. Het is een zeer pittig rondje waarin je na afloop veel kilometer en veel hoogtemeters op je teller zult hebben.

Wij hadden het er erg naar ons zin. Castalla ligt gunstig ten opzichte van de luchthaven van Alicante, waar je door Petro wordt opgehaald.

Alle informatie op: www.fietsvakantieinspanje.nl

Trainen Alicante

Een vertrouwd beeld in dit gebied…

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top