Trainen in schitterende regio met Cycling Costa Daurada

Achter de Costa Dorada, 100 kilometer onder Barcelona, ligt een fantastisch fietsgebied met 2.000 kilometer uitstekend asfalt, volop klimmogelijkheden en een klimaat dat fietsen het hele jaar door mogelijk maakt. Cycling Costa Daurada in Cambrils organiseert er jouw fietsvakantie of trainingskamp.

  • Keuze uit trainingsweken, dagtochten of self guided etappetochten
  • Overnachten in Cambrils Park Sport Village
  • Verhuur van Argon-18 racefietsen
  • Organisator van eigen cyclosportieven

Ga naar de website van Cycling Costa Daurada 
Of lees hieronder verder….

Het alternatief voor Mallorca

Het gebied achter de Costa Dorada kan op alle gebieden de strijd aan met Spanjes populaire fietsgebieden als Mallorca en de Costa Blanca en verdient het om door Nederlanders en Belgen ontdekt te worden. Verschillende profploegen richten hier al hun trainingskamp in. Aan fietsorganisatie Cycling Costa Daurada zal het niet liggen. Zij bieden een mooi en gevarieerd pakket diensten aan voor fietsers van alle niveaus. Van trainingsweken waarbij je steeds terugkomt op de basis in het Cambrils Park Sport Village tot meerdaagse tochten van plaats naar plaats, waarbij je met een GPS over een uitdagend parcours naar steeds een andere overnachtingsplek rijdt (bagage wordt uiteraard vervoerd).

Als je gewoon een dag mee wilt fietsen ben je ook welkom.  De dagafstanden hangen af van het niveau van de deelnemers en liggen tussen de 60 en 120 km.  Een losse fiets huren en er zelf op uit trekken kan ook.

Cycling Costa Daurada is gevestigd op het sportresort Cambrils Park, waar een compleet bikecentrum is ingericht.

Links:
Website Cycling Costa Daurada
Cambrils Park Sport Village
Zoek andere fietsmogelijkheden in Spanje

Fietsen cambrils

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top