Cambrils Park Sport Village: sportresort met alle faciliteiten voor fietsers

Het kuststadje Cambrils (Costa Dorada, Catalonië) is een prima uitgangspunt voor trainingsweken op de fiets en is een goed alternatief voor het drukkere Mallorca en de Costa Blanca. Met het Cambrils Park Sport Village heeft het bovendien een sportresort van hoog niveau binnen de grenzen. 

  • Keuze uit verschillende soorten appartementen of vakantiehuisjes
  • Eigen fietswinkel en werkplaats op het resort
  • Spa, sportschool, zwembaden en andere sportfaciliteiten
  • Bar, winkel en wasserij
  • Achterland met mooi asfalt en klimmen tot 1000 meter. 

Kijk op de website van Cambrils Park Sport Village
Of lees hieronder verder…

Sportresort op het Spaanse vasteland op rijafstand

Grote sportcomplexen waar sporters uit diverse disciplines zich voorbereiden op hun nieuwe seizoen kennen we vooral van de Canarische Eilanden. Veel mensen weten niet dat er ook op het Spaanse vasteland zo’n mooi en compleet resort is. In het stadje Cambrils, 100 kilometer onder Barcelona ligt Cambrils Park Sport Village. Goed bereikbaar vanuit Nederland en België, zelfs met eigen vervoer. En goed betaalbaar, zeker als je met een groepje komt en een vakantiehuisje op het park met elkaar deelt. Wil je begeleid of in een groepje fietsen, dan kun je terecht bij het op het resort gevestigde Cycling Costa Dourada.

Cambrils zelf, gelegen aan de Costa Dorada, is een keurige, zelfs een beetje chique plaatsje met een mooie boulevard, goede restaurants en veel winkels. Qua sfeer heel anders dan het iets verder gelegen Salou. Het achterland van Cambrils is zeer geschikt voor fietstrainingen op alle niveaus. De wegen zijn er breder en mooier dan op Mallorca en het is er een opvallend stuk rustiger.

Links:
https://sportvillage.cambrilspark.com/nl/
Het stadje Cambrils
Cycling Costa Dourada
Naar andere fietsopties in Spanje

Fietsen cambrils

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top