Sportieve fietsvakanties in Spanje met Sunhill Cycling

Sunhill Cycling (voorheen Andalusie Fietsreizen) organiseert geheel verzorgde fietsreizen vanuit het Andalusische stadje Ronda, op een uur van Malaga. Eigenaar Ger de Heus scoort al jaren hoge waarderingscijfers en kan rekenen op veel terugkerende klanten.

  • Ronda is een gezellig en authentiek Spaans stadje
  • De omgeving is prachtig (witte dorpen) met overal mooie klimmetjes
  • Hoge kwaliteit huurfietsen
  • Ook zomers te boeken

Naar de website van Sunhill Cycling
Of lees eerst verder…

Geheel verzorgde fietsvakantie op racefiets of MTB

Het stadje Ronda is een van die plaatsen in Spanje waar Nederlandse en Belgische fietsers graag naartoe trekken voor een sportieve fietsvakantie. En daar zijn goede redenen voor. Ronda is een mooi en gezellig Andalusisch stadje dat in een bergachtig gebied ligt op een uur van de internationale luchthaven van Malaga. Rond Ronda liggen veel fietsweggetjes waar je veel collega-fietsers zult tegenkomen en die je door een verrassend groen landschap voeren, onder andere langs de mooie witte dorpen van Andalusie.

Ger de Heus van Sunhill Cycling (het vroegere Andalusie fietsreizen) heeft Ronda als basis voor zijn sportieve fietsvakanties. Als je met Ger gaat fietsen hoef je verder nergens meer aan te denken. Je wordt opgehaald van de luchthaven van Malaga, en je hotel en huurfiets zijn geregeld. Je fietst met een Nederlandstalige fietsgids en ’s avonds eet je in een van de vele lokale restaurants.

sportieve fietsvakantieFietsen op je eigen niveau
Als individuele fietser kun je je aansluiten bij een van de fietsgroepjes, die verdeeld worden naar verschillende niveau’s. Enige training is voor dit gebied wel gewenst. Wil je met een groepje fietsvrienden gaan fietsen in Spanje, dan kan Sunhill Cycling voor jullie ook een reis op maat maken.

Daarnaast biedt Sunhill Cycling een aantal bijzondere sportieve fietsvakanties aan. Je kunt bijvoorbeeld een cyclosportieve fietsen, of kiezen voor de beklimming van de hoogste berg van Europa.

Alle informatie vind je op http://sunhillcycling.com

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top