Sporthotel in het trainingsgebied van de profs

Het Albir Garden Bike Resort is een sporthotel aan de Costa Blanca niet ver van Benidorm. Het is een resort met uitgebreide voorzieningen voor sporters, en dan vooral voor wielrenners en MTB’ers.

  • Mooi resort en omvangrijk resort met o,a. zwembaden, sauna en  gym
  • Garage voor fietsen met technische faciliteiten
  • 10 routes beschikbaar in het trainingsgebied van de profs
  • Aantrekkelijke pakketten voor fietsers
  • Fietsverhuur
  • Goed bereikbaar via vliegveld Alicante

Naar de website van Albir Garden Bike Resort
Of lees hieronder verder…

Trainen vanuit sporthotel aan de Costa Blanca

Wil je gaan trainen onder de zon, dan heb je in Spanje heel wat keuze. Veel fietsers kiezen voor de Costa Blanca, waar de weersomstandigheden in voorjaar, najaar en winter het beste zijn van heel Spanje. Het is niet voor niets dat bijna alle grote wielerploegen juist dit gebied opzoeken voor hun trainingen buiten het fietsseizoen. Plaatsen die voor veel wielrenners als standplaats worden gebruikt zijn bijvoorbeeld  Calpe, Benidorm, Altea, Allbir, Alfaz del Pi, Denia en Javea.

Een van de hotels waar die ploegen zitten is het Albir Garden Bike Resort een modern complex op een paar straten van de zee. We horen wel vaker dat hotels en resorts zich ‘fietshotel’ noemen, maar het Albir Garden is het echt. De voorzieningen voor sporters zijn hier zeer uitgebreid en er hangt een echte sportsfeer. Vanuit het hotel fiets je gemakkelijk het achterland in waar de bekende trainingsroutes liggen en waar je je als wielrenner niet snel alleen zult voelen.

Links:
Naar de website van Albir Garden Bike Resort
Instagrampagina Albir Garden
Lees meer over fietsen aan de Costa Blanca

 

Sporthotel Costa Blanca

Het pro-team van Wanty Gobert klaar voor de training

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top