Racefietsen, toerfietsen en e-bikes in Guardamar

Eef Brand organiseert fietsvakanties, maar je kunt ook bij hem terecht als je op zoek bent naar een fiets waarmee je zelfstandig het achterland van de Costa Blanca wilt verkennen. Het assortiment bestaat uit prima racefietsen en toerfietsen van Cube, en e-bikes.

Wil je een mail sturen aan Eef Brand, gebruik dan het reactieblok hieronder.

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)


5 reacties

 1. Een prachtige omgeving om te fietsen voor iedereen wat wils ! Een prima begeleiding en niets is hun te veel gevraagd ! Super vriendelijk , enthousiast , goed hotel! En bovenal prachtig nieuw materiaal ! Wie wil dit nu niet!
  Echt een aanrader!
  Super genoten voor herhaling vatbaar dank jullie wel voor deze super leuke week

 2. Naar een boeking van een week bij Eef Brand aan de Costa – Blanca viel mij gelijk op de gast vrijheid of ik thuis kwam een super hotel Guardarmar ontbijt met alles wat een mens zou wensen mijn ogen gingen open van verbazing toen ik mijn fiets moest afhalen ik dacht even dat ik in de speeltuin kwam van fietsen een eenorm aanbot van hagel nieuwe fietsen van 2016 2017 toen ieder zijn fietsen gekregen had kregen we de vraag of we regelmatig fietsen of af en toe Eef ging op pad met regelmaat een andere begeleider Henny ging met ons op pad over wonder baarlijke wegen licht golvend met zon overgoten ( later hoorde ik 320 dagen zon per jaar) onverwachts kwamen we aan bij een bergachtig restaraunt voor een middag hapje met alles erop en er aan terug in het hotel een mooie kamer voor ieder s.avonds een speciaal waar spanje voor bekend staat grote pannen paella vers voor de niet paella was er voldoende aanbod en lekkers naar een week besloot ik er een week aan te plakken in dat ander hotel Mediridional met een prachtig uizicht op de zee met alle lux die men kan bedenken wederom vol eten en gezelligheid vriendelijke bediening relex die week heb ik weer andere plekken ontdekt wat me de vraag stelde op het einde wil ik nog wel terug na deze geweldige weken ontspanning de gast vrouw aldaar Karin verzorgde alles tot in de puntjes toen ik weer thuis was had ik twee dagen nodig om weer de draad op te pakken en besloot voor me zelf dat ik elk jaar terug ga Eef en Karin bedankt voor wat ik heb mogen beleven tot de zomer.

 3. Op zoek naar een koersfiets of E-bike dan zit je hier goed topmatriaal, jong en goed onderhouden. (Weekelijkse check-ups)

  Daarnaast ook mogelijkheden voor advies en begeleiding omtrent where to go en groepen.

  Zoek niet verder eenmaal gebruikgemaakt van één van de aangeboden diensten blijf je hiervan gebruik maken de service is ongekend tot aan repatriëring van waar dan ook betreffende het gehuurde object ivm mankement of wat dan ook.

 4. Marianne en Jan Stoof op

  Marianne en Jan,

  Afgelopen week racefietsen gekocht, die al in de verhuur waren geweest, daar wij van oktober tot en met mei in Spanje verblijven, twee racefietsen aangeschaft.. Wij zijn zeer tevreden over het advies en afhandeling tot en met het brengen van onze fietsen naar ons appartement in Spanje.
  De fietsen zagen er mooi schoon en verzorgd uit en zo zullen wij deze ook behandelen. Eef en Karin bedankt, en wij hopen mooie kilometers met onze fietsen te mogen maken in het mooie Spanje met het zo voor fietsers bijzondere klimaat.

 5. Chris Maas op

  Goed materiaal, altijd klaar staan en prima service. Bepaald geen loze woorden voor EKB fietsverhuur. Een aanrader als je lekker wilt fietsen in een zonnige omgeving.

Laat een reactie achter

Top