Racefiets of elektische fiets huren in Moraira, Costa Blanca

Gedurende een groot aantal jaren werkte Jan van Dalen dag en nacht in zijn eigen fietsenfabriekje in het westen van Nederland. Zijn merk Duell geniet nu nog steeds wereldwijd bekendheid bij de liefhebbers van stalen raceframes. Een paar jaar geleden vertrok Jan naar Spanje en streek hij neer in het stadje Moraira aan de Costa Blanca, niet ver van Calpe. Van de fiets en  het fietsen nam hij geen afscheid. Jan organiseert er fietsweken en verhuurt er racefietsen en elektische fietsen.

De racefietsen zijn van het merk Stevens of Duell en worden liefdevol onderhouden. Naast zijn huis in Moraira heeft Jan een werkplaatsje waar hij zorgt voor het onderhoud en de reparatie van de fietsen. Tijdens een bezoek aan Moraira zien we Jan van Dalen met dezelfde gedrevenheid aan het werk als waarmee hij vroeger zijn eigen merk runde.  Klanten lopen in en uit en voor iedereen is er persoonlijke aandacht.

Tijdens ons bezoek aan Moraira bekijken we ook de elektrische fietsen die hij sinds kort verhuurt.  Het zijn nieuwe e-bikes van het merk Cannondale, behorend tot het hogere marktsegment. Jan van Dalen doet het misschien wat rustiger aan dan vroeger, maar wil het voor iedereen nog steeds zo goed mogelijk doen.

Voor meer informatie: www.morairacycling.com
Moraira Cycling op Facebook

Elektrische fiets Moraira, Costa Blanca

Klanten in hun eerste meters op de elekrtische Cannondale fietsen. Jan checkt of alles goed gaat.

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top