Racefiets huren bij Cafe Ciclista Denia

Fietsen in Spanje keek rond in Denia (Costa Blanca) en was aangenaam verrast. Een vriendelijke kustplaats zonder hoogbouw en met een levendig en authentiek centrum.  Aan de rand van dat centrum heeft John Fegan een fietscentrum opgezet waar je als fietser blij van wordt.  John verhuurt racefietsen, organiseert trainingsweken en regelt accommodatie als je dat wilt. Drie keer per week kun je je ook aansluiten bij een van zijn ‘shop rides’ van 60 tot 80 kilometer.  Zijn Cafe Ciclista is de plek waar alles samenkomt. Een ontmoetingsplek voor iedereen die vanuit Denia traint of die Denia aandoet tijdens een rit aan de Costa Blanca.

Alles in Cafe Ciclista ademt liefde voor het fietsen  Als we binnenkomen helpt John een klant met het afstellen van zijn huurfiets, komt een groepje Hamburgse fietsvrienden een kop koffie halen en kijken andere klanten naar de slotrit van Parijs-Nice. Op de wand handtekeningen en teksten van de renners die hier onlangs zijn geweest.

John legt uit dat bijna alle grote profploegen in de winter tussen Denia en Benidorm te vinden zijn en dat die ploegen ervoor hebben gezorgd dat de Costa Blanca nu de topbestemming voor fietser is. Voordeel van Denia is dat de vlakke kuststrook hier breder is dan bijvoorbeeld bij Calpe en je dus niet meteen vanuit het vertrek hoeft te klimmen. Het is daarom ook de plek waar de profs hun tijdritfietsen testen.

Cafe Ciclista in Denia verhuurt carbon Focus Cayo 6.0 racefietsen met Ultegra afmontage.

Een offerte aanvragen of een fiets huren in Denia? Maak gebruik van het reactieblok onderaan deze pagina.

fiets huren Denia Costa Blanca

 

Fiets huren Costa Blanca

fiets huren costa blancaFiets huren Costa Blanca

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

1 reactie

  1. Loes van de Voort op

    Hoi John,

    Vrijdag 17/1 tot en met zondag 19/1 ben ik in Denia. Graag huur ik een racefiets, maat S. Kan je hiervoor een offerte opmaken?

    BVD!

    Groeten Loes van de Voort

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top