Racefiets huren Costa Brava en omgeving Barcelona

Racefietsspecialist voor De Costa Brava en Barcelona,
Claudio Montefusco verleent een aantrekkelijk pakket diensten als je de regio Barcelona en de Costa Brava op de racefiets wilt ontdekken. Je mag hem met alle vragen lastigvallen. Wil je een fiets huren,  opgehaald worden op de luchthaven, je bagage laten vervoeren, of een dag fietsen met een gids, een GPS huren… Claudio regelt het voor je.

Hij heeft carbon-huurfietsen van BH en Orbea in alle maten tussen 47 en 60. Hij werkt samen met fietsenmakers op verschillende plaatsen aan de Costa Brava en het binnenland. Maar je kunt de fiets ook af laten leveren bij je hotel of appartement bijvoorbeeld in Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cunit, Calafell, Cadaqués, L’Estartit, L’Escala, Lloret de Mar, Blanes, Calella, Girona. Zit je ergens anders in Catalonie,  stuur Claudio een mailtje en vraag of hij daar ook kan leveren. Je kunt ook aangeven dat je je fiets op de luchthaven overhandigd wilt krijgen.

Ook als een paar dagen in Barcelona bent en de fiets niet kunt missen, kun je bij Claudio terecht. Vanuit de stad heeft hij een mooie tour naar de bergen rondom de stad. Je leest er over op zijn site: https://roadcycling.barcelona/

Barcelona fiets huren

Claudio met een paar blije klanten

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top