Racefiets huren in Cambrils (Costa Dorada, Catalonië)

Het nette en prettige kuststadje Cambrils in het zuiden van Catalonie trekt veel fietsers die afkomen op het prachtige achterland. Je huurt er een goede fiets bij de sympathieke vakman Jordi Mariné

  • Perfect onderhouden carbon Trek-racefietsen
  • Shimano Ultegra of 105
  • Fietswinkel met eigen werkplaats
  • Veel maten beschikbaar
  • Ook winkel in Tarragona

Naar de website van Mariné
Of lees hieronder verder…


Cambrils is een fietsbestemming in opkomst

Een racefiets huren bij een echte fietsenwinkel en fietsreparateur heeft altijd onze voorkeur. Dat zijn vakmensen die weten wat een goede zitpositie is en zo nodig aanpassingen aan je huurfiets kunnen doen. De vriendelijke Catalaan Jordi Mariné is zo’n vakman. Hij heeft moderne winkels in Tarragona en Cambrils. Dat laatste stadje, gelegen aan de Costa Dorada (ten zuiden van Barcelona), doet erg zijn best om een belangrijke fietsbestemming te worden en enthousiaste ondernemers als Jordi Mariné spelen daarin een belangrijke rol.

Wij bekeken de fietswinkel van Jordi aan de rand van het stadje Cambrils. Hij verhuurt er carbon racefietsen van o.a. Trek. Een reparatiesetje en pompje krijg je uiteraard mee en er zit altijd een fietscomputer op je huurfiets. Jordi helpt je ook aan routes, waarmee je het bergachtige achterland van Cambrils kunt verkennen. De wegen zijn er prachtig en je vindt er colletjes van tussen de 500 en 1.000 meter. Je hoeft je bovendien niet schuldig te voelen als je je niet-fietsende partner in Cambrils achterlaat, want het chique stadje heeft een strand, terrassen en een verrassend groot winkelaanbod.

De winkel in Tarragona hebben wij niet bezocht, maar het aanbod van huurfietsen is daar gelijk aan dat van Cambrils.

De website van Mariné Bicicletes is ook in het Engels en mailverkeer met Jordi kan ook in die taal. Als je contact legt dan zouden we het leuk vinden als je laat weten dat je via Fietsen in Spanje komt.

Website Marine Bicicletes

Onderstaand de kaart met fietsroutes vanuit Cambrils die je krijgt bij het huren van een fiets.

Fietsroutes Cambrils

copyright PUBLINTEL.

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top