Week op de racefiets rond Girona (bagagevervoer)

Een weekje stevig fietsen met de racefiets kan vanuit een vaste standplaats, maar leuker is het om van plaats naar plaats door een gebied te trekken. Zeker als dat gebied de Emporda (rond Girona) is, de streek in Catalonië met in het noorden de Pyreneeën en in het oosten de Middellandse Zee. Een flink aantal professionele wielrenners wonen en trainen in dit gebied, waaronder Robert Gesink. Net als zij kun je er fietsen op het vlakke, in de heuvels of in de hoge cols. De Emporda biedt het allemaal.

Het in Girona gevestigde en zeer betrouwbare bedrijfje Ciclotursime organiseert de fietsweken. Je hebt de keuze uit de ‘Grote Ronde van de Emporda’ en de ‘Preneeëncols en de Costa Brava’. Fietsen (BMC) huur je bij Cicloturisme en je bagage wordt uiteraard vervoerd. Een heel mooie manier om kilometers en hoogtemeters te maken en ook nog een mooi stukje Spanje te leren kennen.

Meer informatie vind je onder onderstaande links:

www.cicloturisme.com/routes/transborder-experience-7/

www.cicloturisme.com/routes/road-cycling-stage-7/

 

trainen Spanjefietsweek Girona

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top