Per MTB de Pyreneeën van oost naar west doorkruisen

Je hebt MTB’ers die de Pyreneeën noord-zuid doorkruisen, maar de echte bikkels doen het natuurlijk oost-west. Heb je zin in een ritje door de bergen samen met 12 andere MTB’ers die er ook lol in hebben om bij dagafstanden van 40 tot 105 kilometer 600 tot 2200 hoogtemeters per dag af te leggen? Dan is de Transpirináica wat voor jou. Twee weken nadat je de Middellandse Zee achter je hebt gelaten, duikt de Atlantische Oceaan voor op en heb je 900 kilometer gefietst en 20.000 hoogtemeters overwonnen.  Je overnacht tijdens de rit in kleine hotels en je bagage wordt vervoerd. Er zijn al Nederlanders geweest die de tocht hebben volbracht.

De oost-west doorsteek van de Pyreneeen vindt plaats tussen 23 augustus en 6 september en wordt georganiseerd door Almeria Bike Tours, het sympathieke outdoorbedrijf van Francis Segura en Christel Steinhauser.

http://www.almeria-bike-tours.de/pyrenaen-cross.html

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in de Pyreneeën

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top