Trainen en gezelligheid met Fred Rompelberg

Fred Rompelberg ontdekte al in de jaren negentig dat Mallorca een ideale fietsbestemming is. Hij begon daar in samenwerking met zijn oude fietsmakker Max Hurzeler met het organiseren van trainingsweken. Twintig jaar later is Fred Rompelberg nog steeds de enthousiaste gastheer die hij altijd was en die betaalbare fietsreizen aanbiedt waarbij inspanning, ontspanning en gezelligheid voorop staan. Je voelt je in het weekje met Fred onderdeel van een fietsfamilie, of je nu met een groep komt of alleen.

Je kunt kiezen uit 5 fietsniveaus, overeenkomend met dagafstanden van 50 tot 150 kilometer en overnacht in een goed hotel of appartement. Sportdrank, wielershirt en herinneringsfoto zijn inclusief. Je eigen fiets meenemen kan, maar raden we eigenlijk af. Bij Fred huur je prima aluminium- of carbon (Di2) racefietsen voor een bedrag dat het gesjouw met je eigen fiets overbodig maakt.  Ook sportfietsen en e-bikes zijn beschikbaar.

Voor alle informatie over de fietsreizen van Fred Rompelberg op Mallorca kijk je op: Website Fred Rompelberg
Sfeer proeven op: Facebookpagina Fred Rompelberg

fietsen Mallorca

Foto Wouter Roosenboom

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op Mallorca (Balearen)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top