Perfect startpunt voor tochten rond Ronda (Andalusië, provincie Malaga)

CycleRonda zorgt voor vervoer, huurfiets en routes.
Cycleronda is een grote fietsverhuurder die al sinds 2008 in Ronda gevestigd is. Zij hebben een mooi en ruim aanbod van nieuwe Stevens racefietsen in alle maten, voorzien van de voor dit gebied benodigde versnellingen. Eigenaar Ferry Staleman heeft kwaliteit en persoonlijke aandacht sinds de start van het bedrijf hoog in het vaandel staan. Hij helpt je niet alleen aan een goede fiets, hij geeft je bij de fietshuur ook kleurkaartjes met routesuggesties mee en geeft je toelichting bij de routes (tussen 45 en 140 kilometer).

Cycleronda kan zelfs fietsvakanties op maat voor je organiseren, zowel standplaatsvakanties als trektochten, inclusief bagagetransporten en luchthaventransfers van en naar Malaga. Je hotel(s) dien je zelf te reserveren, maar Ferry heeft op zijn site wel een aantal goede suggestie staan.  Cycleronda heeft de fietsen in eigen onderhoud in hun professionele werkplaats.

Ronda is in alle gevallen een perfect startpunt voor je fietsvakantie in Andalusië. Een heel gezellig Andalusisch stadje in een prachtige en verrassend  groene omgeving en met directe bus- en treinverbindingen met Malaga. Huurfietsen dien je bij CycleRonda  altijd vooraf te reserveren via het boekingsformulier op de website.

lees meer op: www.cycleronda.com

Wielrennen Rondaracefiets huren ronda

Ronda fietsen

Zicht op Ronda

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top