Wie heeft er zin om een nieuwe route te fietsen en te beschrijven?

Alle Fietsen in Spanje-routes die je op onze site vindt zijn gemaakt en beschreven door Raul Gonzalez. Raul heeft een tijdje geleden een nieuwe route  (ongeveer 600) kilometer bedacht ten oosten van Madrid. Het is een tocht zonder toeristische hoogtepunten, maar heel geschikt als je wilt genieten van natuur, oude plaatsjes en ontmoetingen met relaxte mensen in de dorpjes waar je overnacht.

De route is er, maar hij is nog niet beschreven. Raul heeft ook al veel andere details op papier (de etappes, overnachtingplaatsen e.d.) Vindt je het leuk om de route te fietsen en onderweg aantekeningen te maken? Je zou er ons en veel andere Spanjefietsers een groot plezier mee doen.

De logistiek van de fietstocht is gemakkelijk. Je vliegt naar Madrid, huurt er een fiets en neemt de metro naar het beginpunt. Voor de terugreis naar Madrid neem je een Cercania (regionele trein waarin je fiets gratis mee mag).

Heb je zin om deze route te fietsen en te beschrijven? Stuur een mail naar hans@fietseninspanje.nl

Kaartje Madrid

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top