Bijzondere fietsreis voor mensen met een chronische aandoening (330 km). Deelnemers gezocht.

Mary Hogenkamp, die al bijna 20 jaar moedig vecht tegen een niet-aflatende stroom lichamelijke tegenslagen, reed in 2013 van Nederland naar Santiago de Compostela. Die fietservaring heeft haar zo goed gedaan dat ze die ook anderen  gunt. Ze startte de stichting Stuurkracht die een fietsreis organiseert voor mensen met een chronische aandoening. Vanuit Leon volgt zij het laatste deel (330 km) van Camino de Santiago. Heb jij en chronische aandoening of ken je iemand, lees dan onderstaande oproep:

Stuurkracht is een unieke fietsreis voor mensen met een chronische aandoening en chronische pijn.

Ik ben Mary Hogenkamp en in 2013 fietste ik alleen van Amersfoort naar Santiago de Compostela, om een periode van 15 jaar chronisch ziek zijn te markeren. Het is een transformerende toch geworden! Het heeft mij een groot gevoel van veerkracht gegeven en vertrouwen in m’n lijf. Ik zit weer ‘aan het stuur’ en heb zélf de regie over mijn leven.

Mijn eigen ervaringen hebben geleid tot het ontwikkelen van Stuurkracht: een fietstocht waarbij het niet om de race, maar om de reis gaat. We maken een fietstocht van ruim een week in september 2017 en trekken voorafgaand al een periode met elkaar op. Het gaat om het proces wat je doormaakt gedurende het hele traject. Er wordt daarom een grote inzet en verantwoordelijkheid van de deelnemers zelf gevraagd.

Voor wie: iedereen met een chronische aandoening en chronische pijn (groepsgrootte: min. 6 en max. 8 deelnemers)

Wanneer: 15 – 24 september 2017

Duur: 7 fietsdagen

Traject: van Léon naar Santiago de Compostela (330 km)

Kijk voor meer en actuele informatie op de Stuurkracht-website en meld je aan! De eerste trainingsdag staat gepland op 15 april 2017.

Website: www.stuurkracht.org, Contact: mary@stuurkracht.org

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top