MTB’s en racefietsen in Vejer en de provincie Cadiz

Francisco heeft zijn thuishaven in Vejer de la Frontera, aan de Costa de la Luz. We bezochten zijn winkel in 2015 en huurden er een paar uitstekende MTB’s. Francisco is meer dan gemotiveerd om je goed op weg te helpen (hij stelt je zadelhoogte af na eerst je binnenbeenlengte te hebben gemeten) en heeft een paar mooie routes voor je klaarliggen. Als er iets is, dan is er een werkplaats om problemen op te lossen.

Sinds kort kun je bij Francisco ook racefietsen huren en heeft hij zijn werkgebied uitgebreid naar de hele provincie Cadiz. Hij brengt en haalt fietsen voor een klein bedrag bij je hotel of camping.

Vejer de la Frontera is een prachtig stadje dat een bezoek meer dan waard is. Vanuit het stadje kun je diverse kanten op. Wij reden door een mooi natuurgebied naar de kust en reden terug door de brede delta van een rivier. Los van de slotklim naar het op een berg gelegen Vejer was dat een ontspannen en vrij eenvoudig ritje. We leverden de fietsen stevig bemodderd weer in, maar dat was voor Francisco geen probleem.  Hij is zelf een fanatiek fietser en zijn winkel is een ontmoetingsplek voor fietsers uit Vejer en omgeving. Francisco beloofde dat hij komende winter zijn Engels gaat verbeteren.

Ben je van plan wat langer aan de Costa de la Luz te blijven en zoek je er een huisje, neem dan contact op met Pauline Blom van Conil.nl. Zij bemiddelt bij de verhuur van huizen en appartementen. Op haar site vind je ook veel goede informatie over mogelijkheden die de streek biedt.

website Francisco: http://www.bicicletasalquilercadiz.com/
mailadres: bicicletas_francisco@hotmail.com

De site van Pauline: www.conil.nl

rsz_1img_2935

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top