Mountainbiken op de vulkaan van Tenerife

Tenerife is vooral voor racefietsers met klimambitie een uitstekende bestemming. Bijna alle fietsverhuurders richten zich op de verhuur van racefietsen. Tenerife Bike Adventures is de uitzondering met een ruime vloot goede MTB’s. De jongens die de zaak runnen zijn zelf ook mountainbikers. Manager Unai is zelfs kampioen van Tenerife. Op Tenerife maak je tochten die je nergens anders op de aarde kunt maken. Het vulkaanlandschap in het hart van het eiland is van een vervreemdende schoonheid. Je kunt altijd fietsen op je eigen niveau.

Het TV Programma Go Cycling maakt dit jaar een reportage op Tenerife, waar in Unai als gids optreedt. Klik HIER voor de reportage

Als je met Tenerife Bike Adventures wilt gaan fietsen, vraag naar Unai  en laat weten dat je via Fietsen in Spanje komt.

Naar de website van Tenerife Bike Adventures

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top