Mountainbiken tussen Girona en de Costa Brava

In Catalonië ligt een uitgebreid netwerk van paden en onverharde wegen. Langs een van de vele MTB-routes ligt Masia La Pineda, de bijzondere B&B van Nederlander Harry die geliefd is bij zowel wielrenners als mountainbikers.

  • Uitgebreid complex met zwembad en diverse accommodaties
  • Tot 55 overnachtingsplekken 
  • Groepsaccommodatie
  • Verhuur van MTB’s
  • MTB gidsen
  • Werkplaats en fietsenstalling
  • Fietstransport naar en van Spanje
  • Airport-service Girona

Naar de website van Masia la Pineda
Of lees eerst verder……

Uitgebreid complex met voorzieningen voor MTB’ers

Masia la Pineda ligt een kilometer buiten het dorp Macanet de la Selva, dat 20 kilometer ten zuiden van Girona ligt. Ook de De Costa Brava is nabij. Hier is met veel inzet en ondernemingszin een complex gebouwd dat bestaat uit een gerenoveerde boerderij, vakantiewoningen, een minicamping, een zonneweide en een gezellige bar. We vergeten hier vast nog iets, want ondertussen heeft Harry het complex waarschijnlijk al weer uitgebreid.

Mountainbikers van alle niveaus vinden in Masia la Pineda een uitstekende uitvalsbasis. Je kunt richting de Costa Brava fietsen en ook het bergachtige natuurpark Montseny is nabij.  Zelfs de uitlopers van de Pyreneeen zijn vanuit hier bereikbaar. Daarnaast kan La Pineda veel praktische zaken voor je regelen. Het huren van je MTB bijvoorbeeld, of de transfers van en naar de luchthaven van Girona.  Je hebt zelfs de mogelijkheid om met een gids op pad te gaan. Harry is bereid en in staat om heel veel voor je te organiseren, maar regel het op tijd, want dit is een populaire plek.

Links:
www.masialapineda.com
Routes in Catalonië

Girona Costa Brava MTB

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top