7-daagse mountainbike -vakantie aan de Costa de la Luz

Ontdekt de meest authentieke van de zuidelijke kusten op de MTB
Nederlander Peter Rabe woont al een tijd aan de Costa de la Luz, de kust tussen de kaap van Gibraltar en de Portugese Algarve. In dit gebied biedt hij een mooi zevendaags mountainbike-arrangement aan, waarin je onder begeleiding fietst en een dag een stadsrondleiding in het levendige en historische Cadiz krijgt. De MTB tochten gaan langs de kust (soms zelfs over de prachtig brede stranden), en door het binnenland. De dagafstanden zijn tussen 45 en 60 kilometer. Huurfietsen regelt Peter voor je, net als zeven overnachtingen in hotel Alhambra in Zahora.

Klik hier voor het dagprogramma en prijzen.

Fietsen in Spanje is enthousiast over de Costa de la Luz. Het voelt hier heel anders dan aan de Middellandse Zeekust. Hier geen hoogbouw en andere uitwassen van het massatoerisme. Deze kust is nog echt Spaans en het toerisme is ook veelal Spaans. Het is er in grote delen van het jaar vrij groen en de stranden zijn fantastisch.

Als je geen tijd hebt voor het zevendaagse arrangement, dan kan Peter ook een dagtocht door het gebied organiseren.

Alle informatie op zijn website.

mountainbike costa de la luzConil mountainbike

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top