Met kleine groep weekje fietsen vanuit Moraira, Costa Blanca

Jan van Dalen is bezig aan zijn derde fietsleven. Eerst was er de coureur Jan van Dalen, daarna de framebouwer (Duell) en nu de organisator van fietsvakanties. Jan doet dat voor groepen van 4 tot 15 personen die hij ontvangt in een aantrekkelijke villa in Moraira aan de Costa Blanca.  Je kunt kiezen voor een 5 of een 7-daagse trainingsstage. Transfers, en de huur van fietsen worden geregeld. Een goed adres voor wie van kleinschaligheid en een persoonlijke benadering houdt. Zoek je een huurfiets en wil je er zelfstandig op uit, dan kun je ook bij Jan terecht (zie de pagina: racefiets huren Moraira, Costa Blanca)

Het achterland van Moraira is door trainende renners helemaal ontdekt, maar het heeft zeker nog niet het massale van Mallorca. Vanuit de kust is het altijd eerst bergop voor je in het mooie fietsgebied komt. Jan zal je zeker meenemen over de Bernia en de Col de Rates en kent alle terrasjes van Jalon, Parcent en Castell de Castells.

Voor alle informatie: http://www.morairacycling.com
Of kijk op de Facebookpaginafietsen moraira

Jan van Dalen, moraira

Fietsen in Spanje op bezoek bij Jan van Dalen in Moraira

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)


Laat een reactie achter

Top