De mooiste beklimmingen van Spanje in de Classic Climb Tour

Best leuk die Zwitserse, Oostenrijkse en Franse Alpen, maar de echt uitdagende klimmen liggen natuurlijk in Spanje. De bekendste vind je in het noorden, in de deelstaat Asturias. Daar heeft het bedrijfje Road Cycle Asturias een zesdaagse fietsweek samengesteld waarin je alle mooie cols van noord-Spanje voor de wielen krijgt, inclusief de Angliru, de Lagos de Covadonga, El Fito, Ermita de Alba, en La Farraponea.

Na een dag in het zadel overnacht je in het zeer luxe spa-  en sporthotel Las Caldas (zie elders op deze site) waar je van alle sportfaciliteiten gebruik kunt maken.

Roadcycleasturias wordt gerund door Jose, een perfect Engels sprekende Asturiaan (zelf een goed klimmer) die veel ervaring heeft met het begeleiden van fietsgroepen en die er alles aan doet om jou als fietser een mooie week te bezorgen. Ook een goede huurfiets kan hij voor je regelen.

De Classic Climb Tour Asturias wordt georganiseerd tussen 26 augustus en 2 september en zal rond de € 1.100,- p.p. kosten.

Stuur een mailtje naar Jose voor meer informatie: contact@roadcycleasturias.com
Of kijk op zijn website: www.roadcycleasturias.com

angliru-6-van-8

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje


Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top