Los Tadeos: een gastvrij familiehotel

Hotel Los Tadeos in Zahara de la Sierra ligt in het prachtige natuurpark de Grazalema.  Zahara wordt gerekend tot de mooiste witte dorpen van Andalusië. Het hotel ligt net buiten het dorp. Er komen veel wandelaars, fietsers en paardrijders, zowel doortrekkers als standplaatsgasten. In maart 2015 verbleven we enkele dagen in dit hotel….

Alejandro en Olga (broer en zus) runnen het hotel. Vader doet de tuin, en moeder Francisca kookt heerlijke Spaanse gerechten. De familie is zeer gastvrij,  en wil je met alles helpen. De familie spreekt voornamelijk Spaans. Andere talen met handen, voeten en veel goede wil. Reserveren kan via Booking.com. Er zijn verschillende soorten kamers, van eenvoudig naar luxe. De kamers hebben wifi, zijn allen functioneel en zeer schoon. Iedere kamer heeft aan de voorzijde een groot terras  met een fantastisch uitzicht over de weide omgeving! Aan de achterzijde, geen terras maar wel een mooi uitzicht op het kasteel van Zahara. Het hotel heeft een zwembad.

Het gastenboek laat zien dat gasten zeer tevreden zijn en heel vaak langer blijven dan gepland. Wij waren geen uitzondering. Het hotel verhuurt zelf geen fietsen, maar die zou je bij Ferry van Cycle Ronda kunnen regelen. (zie het tabblad Fietsverhuur). Vanuit Zahara kun je verschillende kanten op. De klimmers moeten zeker de Puerto de las Palomas (1357 m.) proberen, een onder fietsers beroemde beklimming. Aan het eind van de dag een biertje of een wijntje op het terras en eten in het intieme dorp Zahara.

voor meer informatiewww.lostadeos.com
Klimcyclosportieve op Las Palomas:  https://www.youtube.com/watch?v=KySrDphqLT8

Zahara de la Sierra

Zahara de la Sierra

 

Zahara-fietshotel-los-tadeos

Olga en Alejandro

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Andalusië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top