Prettig hotel met fietsvoorzieningen in Girona

Fietsen in Spanje overnachtte in Girona in het Hotel Ultonia, op een paar minuten lopen van het oude centrum van de stad. Bij de receptie valt ons al meteen op dat fietsers hier graag geziene gasten zijn.  Wielrenners lopen in hun wielerkleding langs de receptie op weg naar de kelder, waar in een afgesloten ruimte de fietsen gestald kunnen worden. In die kelder ruimte voor een redelijk aantal fietsen en zelfs nog de mogelijkheid om je fiets aan een slot vast te leggen. Een fietspomp en fietsgereedschap zijn in het hotel aanwezig.

Girona heeft geen grote toeristenhotels zoals je die aan de kust vindt. Het aantal beschikbare bedden in de stad is relatief beperkt. Ultonia behoort tot de grootste hotels, maar met zijn 120 kamers is het eigenlijk vrij bescheiden. Het ontbijtbuffet is prima en er is een aangrenzende bar die ook tot het hotel behoort. Ronduit spectaculair is het dakterras met uitzicht op de kathedraal  en de stad Girona.

Ultonia heeft zowel drie- als viersterrenkamers. De vleugel met driesterrenkamers heet Ultonia, de vleugel met viersterrenkamers heet Gran Ultonia. Het hotel is nieuw en modern en heeft het keurmerk ‘’Bike Friendly’’. Gewoon een prima en praktisch hotel waar je je als fietser snel thuis voelt.

Klik hier voor meer informatie

Fietsen hotel Girona

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Catalonië

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top