Fietsverhuur in Costa Teguise (Lanzarote)

  • Fiets huren en laten bezorgen bij je hotel in Costa Teguise
  • Goede racefietsen, MTB’s, trekkingfietsen en e-bikes
  • Gratis bezorging in Costa Teguise vanaf € 75 euro besteding
  • Gratis bezorging op de rest van Lanzarote vanaf € 100 besteding

Direct naar de website van Bike Sensations
Of lees eerst verder….

Costa Teguise is een van de drie bekende badplaatsen van Lanzarote. Costa Teguise kent een overvloed aan hotels, vakantiehuizen en appartementencomplexen, die hier sinds de jaren zeventig zijn gebouwd. Het dorp verdient niet direct een schoonheidsprijs, hoewel de recente renovatie van het centrum en de wandelboulevard wel veel goeds hebben gedaan.

Dankzij het grote aanbod van accommodatie, bars, restaurants, én de prettige zandstranden kun je in Costa Teguise toch een prima vakantie hebben. Er hangt ook wel een sportsfeer in Costa Teguise. Triathleten en fietsers maken hier deel uit van het straatbeeld. Veel van hen overnachten in een van de appartementen van het Sands Beach Resort, een plek met veel sportvoorzieningen. Costa Teguise is niet groot en je laat als fietsers dus snel de bebouwing achter je. Het dorp ligt redelijk centraal op het eiland en je bent daarom ook snel bij het mooie fietsgebied in het noorden van Lanzarote.

Voor het huren van een racefiets, mountainbike, trekkingfiets of e-bike in Costa Teguise kun je terecht bij de Nederlander Johan Wagenaar. Zijn bedrijf Bike Sensations heeft ondertussen vier vestigingen op Lanzarote (3 in Puerto del Carmen en een in Playa Blanca) maar hij kan je fiets ook gewoon afleveren bij je hotel bij je hotel of appartement  in Costa Teguise. Bij een bedrag boven de 75 euro is dat gratis. Johan is een betrouwbare fietsverhuurder die ook recreatieve dagtochten in kleine groepjes organiseert. Ook voor begeleide ritten voor racefietsers en mountainbikers kun je bij hem terecht.

Website Bike Sensations

Fietsverhuur Costa Teguise

 

 

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top