Fietsverhuur in Lanzarote (Costa Teguise)

Costa Teguise is een van de drie bekende bad- en kustplaatsen van Lanzarote. Costa Teguise is behoorlijk uitgestrekt met veel hotels en appartementecomplexen. Fietsverhuurders zijn er ook nogal wat.  Wij bezochten en spraken met  Suso Ossorio van fietsverhuurder Tribike. Van een Nederlandse bewoonster van Lanzarote (en een fanatiek fietser) hadden we gehoord dat Tribike tot de beste winkels van het eiland behoort.

We spreken Suso in zijn gloednieuwe vestiging niet ver van het strand van Costa Teguise die ze The Bike Station hebben genoemd. De fietsen zijn nieuw en brandschoon. “Als je iets doet moet je het goed doen”  is het motto van Suso. Hij verhuurt uitstekende racefietsen (Cervelo, Cannondale) , MTB’s (o.a. Cannondale), kale hybridefietsen en elektrische fietsen en runt de zaak samen met zijn zoon. De winkel en de werkplaats maken een professionele indruk. Het reserveringssysteem waarop je online een fiets kunt huren is door Suso zelf ontwikkeld.

Bij Tribike doen ze meer dan alleen fietsverhuur. Ze zijn tegelijk een fietsenwinkel en organiseren begeleide tochten voor racefietsers en MTB’ers, en zelfs voor recreatieve fietsers (ook geschikt voor families). Al deze tours vinden op een vast moment in de week plaats. Je kunt er ook een MTB huren met een GPS met voorgeprogrammeerde routes. Het mooie van Costa Teguise is dat je meteen buiten het stadje al in het open land bent en ook de klimmetjes van het mooie noorden binnen handbereik hebt.

Voor meer informatie ga je naar de website van Tribike: http://www.tribikestation.com
Of mail direct naar: contacto@tribikestation.com
Sfeerplaatjes op hun Facebookpagina

fietsverhuur Lanzarote

Suso voor zijn nieuwe vestiging

Fiets huren Costa Teguise

 

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen op de Canarische Eilanden


Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top