Fietsverhuur Calpe, Costa Blanca

Calpe (of Calp zoals ze het zelf noemen) is een van die plaatsjes aan de Costa Blanca die jaar na jaar meer fietsers trekken. De combinatie zon, zee, strand en het een mooie achterland van de provincie Alicante heeft op fietsers een grote aantrekkingskracht en in het vroege voorjaar hebben veel profteams Calpe als hun thuisbasis. Net buiten het centrum van het stadje is SolyBike gevestigd, een fietsverhuurder met een goede reputatie. Het bedrijf wordt gerund door de Spaanse ex-prof Aarón Villegas.  SolyBike en de fietsenwinkel Ciclos Tony zitten onder hetzelfde dak en zijn van dezelfde eigenaar.

Voor fietsverhuur in Calpe is dit een uitstekend adres. Je huurt er Scott en Orbea Racefietsen, maar ook MTB’s, toerfietsen en elektrische fietsen. Ook als je op zoek bent naar accommodatie of je hebt een technisch probleem met je fiets kun je bij SolyBike terecht.

De Orbea racefietsen zijn afgemonteerd met Shimano 105 of Ultegra. Ook de MTB’s zijn van Orbea. De elektrische fietsen zijn van het Nederlandse merk Mihatra.

De mensen van SolyBike zetten in op kwaliteit. Ze zijn gewend om voor buitenlandse klanten te werken en spreken uitstekend Engels.

Klik HIER voor meer informatie

Calpe fietsverhuur

fiets huren calpe

Uitzicht op de Peñón de Ifach in Calpe, waarover alle Spaanse kinderen op school leren

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Valencia en Murcia (Oostkust)

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top