Carmabike; fietsverhuur voor ritten in Asturias

In een goed bereikbare en rustige buitenwijk van Oviedo vonden we fietswinkel Carmabikes. Een combinatie van een winkel/werkplaats en fietsverhuur is altijd prettig…  Je hebt altijd te maken met vakmensen. De jongens van Carmabike zijn bovendien zelf al heel lang gepassioneerde fietsers die de regio als hun broekzak kennen. Ze helpen je aan een goede mountainbike of een racefiets van het merk Felt (carbon en aluminium vanaf Shimano 105).  Je kunt er ook een GPS met routes bij huren.

Carmabike is een uitstekend uitgangspunt voor het verkennen van de regio rond Oviedo, een fietsgebied bij uitstek. Vooral klimmers zullen het hier naar hun zin hebben en zeker de Angliru willen beklimmen, die niet ver van Oviedo ligt.

De website van Carmabikes is in het Spaans, maar de verhuurpagina is ook beschikbaar in het Engels (zie de link). Een mail sturen kan ook gewoon in het Engels.

Website: http://www.carmabike.es
Mail: info@carmabike.es
Facebook: https://www.facebook.com/carmabike/

fietsen Angliru

Uitzicht op de streek rond Oviedo vanaf de Angliru

 

 

Heb je een vraag over dit bedrijf, deze route of dit gebied, stel die dan HIER. Kun je andere fietsers helpen met je ervaringen, schrijf dan een korte of langere review in het REACTIEBLOK (onderaan de pagina). Hartelijk dank daarvoor!

Fietsen in Noord Spanje

Selecteer een optie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top